Добре дошли в Кар 1 логистик 

НОВИ КОЛИ ПОД НАЕМ В БУРГАС И БЪЛГАРИЯ
Автопаркът на Кар1 логистик  се състои от последни модели коли под наем. Разделени са в класове съотносими към спецификациите им: Икономичен, Среден, Комфортен, Луксозен, Миниван, Бус, Джип 4х4 и Автоматик.

НАЙ-ИЗГОДНИ ЦЕНИ ЗА РЕНТ А КАР В БУРГАС
Цените ни за наем, са крайни и включват всички видове данъци, такси и услуги - при нас няма скрити такси и необявени плащания. Фирмената ценова политика е гъвкава и съобразена с потребностите и възможностите на клиентите ни. При първото си наемане на кола от нас, вие получавате и отстъпки при последващи наеми.

МАКСИМАЛНА RENT A CAR ЗАСТРАХОВКА
Всички наши автомобили под наем, са с най-висок клас рент а кар застраховка (в случай на ПТП е необходимо да ни предоставите единствено протокол от КАТ и ние ще ви освободим от отговорност).

СИГУРНОСТ И КОМФОРТ С НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Всички предлагани от нас автомобили под наем са с най-висок клас на оборудване и с максимум екстри: системи за сигурност и стабилност на пътя, максимален брой въздушни възглавници, климатроник (автоматичен климатик), CD/MP3 музикални уредби, удобни и комфортни седалки и интериор. Двигателите на всяка кола под наем са достатъчно мощни и надеждни за да се справят с всяка една ситуация на пътя. Постоянният контрол при технически прегледи се извършва от оторизиран сервиз с високо квалифициран персонал.
Без ограничения в изминатите километри - при нас няма ограничения в изминатите километри - нашето желание е Вие да се чуствате спокойни при своето пътуване, а не постоянно да изчислявате колко пари ще трябва да доплатите, защото сте превишили дневният си лимит километри.
Безплатна денонощна доставка и прибиране на автомобилите в гр. Бургас и Летище - Бургас, на посочено от клиента място. Независимо къде, кога и в колко часа - ние ще ви доставим желаният автомобил на време. И напълно безплатно.