Поехать на Солночного берега и на Поморие с нами!

Слънчев бряг се намира на35км. от гр. Бургас. Чарът и романтиката на този курорт пленява всеки, който е изпитал удоволствието от почивка в този черноморски курорт. Плажна ивица състояща се от златистожълтпясък, естествени дюни с дължина от6км. и ширина от 40-50метра, кристално чиста вода и равно дъно, повече от 140 хотели и много атракци, възможности практикуване на различни видове спорти развлечения. Лесно е да се  стигне до Слънчев бряг. Директен полетМосква-Бургас и от летище Бургас до курорта са необходими само25 мин. Първо, разбира се, трябва да се наеме кола.

Интернет ни предлага още едно удобство – лесно наемане на кола под наем. По време на резервацията, в поле Коментари, можете да заявите всичко необходимоза вашетопътуването. Лесно е да се поръча GPS, детска седалка и т.н. Понякога има промени в разписанието на полетите.  Но това не  е проблем. Когато поръчвате вашата кола под наем, трябва да посочите и номера на полетаси. Екипът от професионалисти, коитоработят по обработката на поръчката ви, ще следят за вашият полет и ще се съобразят с настъпилите промени. Пример за един такъв екип е именно www.bulgariarentacar.ru

Освен курорта Слънчев бряг е добре да се посети и  гр. Поморие. Този град се намира на18км от гр.Бургас и само на 8км от летище  Бургас.  Приблизителната продължителност на трансфера от летището до гр.Поморие е 10минути. Уникалното, което можете да срещнете тук, е така наречената „лечебна кал“, която се добива именно от езерото около града. Тя има лечебни стойства и е неузменна съставка при процедурите, прилагани в балнеоцентровете из страната.

Заповядайте и съчетайте една приятна почивка на морето с полезни за здравето процедури. Препоръчваме ви при наемена на кола под наем или трансфер да използвате услугите на www.bulgariarentacar.ru.